WORKNET-grupper


WORKNET är ett nätverk eller community  för soloföretagare där vi lär oss nya saker, av andra och av varann. Vi jobbar under sekretess – vi kan vara öppnare och få bättre hjälp, råd och tips. Vi blir varandras kollegor och bollplank.

VERKSTAD

Gruppen träffas 8 gånger per år. Då har vi en workshop i nåt aktuellt ämne, och jobbar praktiskt med våra respektive företag. Det kan vara allt från hur du blir bättre på att sälja till sociala medier, eller hur du motiverar dig själv i ditt soloföretagande. Dessutom – och enligt våra medlemmar kanske det viktigaste – har vi varje gång ett så kallat reflekterande team: Ett strukturerat sätt att arbeta med problemlösning. Otroligt värdefullt för alla i gruppen, inte bara den som delar med sig av frågeställningen!

DITT GÄNG

En grupp består av 10-15 soloföretagare, som alla vill utvecklas vidare, bli säkrare i rollen som företagare och självklart öka omsättningen. Det sista gör vi genom att höja vår kompetens, hjälpa varandra och ta del av varandras nätverk. Utöver de 8 träffarna per år är det fritt fram för gruppen att hitta på egna roliga upptåg – varför inte gemensamt julbord eller en kick-off inför hösten? För att inte tala om luncher, fika och after work.

SEKRETESS

Vi jobbar under sekretess – vi kan vara öppnare och få bättre hjälp, råd och tips. I gruppen ska man kunna dela med sig av både framgångar och motgångar. Ibland behöver man få ur sig lite frustration, och det är också helt ok!

KURSSTART 2020!

I februari 2020 startar ytterligare en WORKNET-grupp i Göteborg, i samarbete med Tokali AB. Ta chansen att vara med från början!

Plats: Göteborg

Följande datum träffas vi:

20 februari 2020
19 mars 2020
23 april 2020
28 maj 2020
27 augusti 2020
24 september 2020
22 oktober 2020
19 november 2020

Första träffen är kl 15.00-18.00.


Hör av dig till oss om du är intresserad och vill veta mer!

Anna Forsaeus
anna@worknet.nu
0708-17 45 45

eller

Karin Wetterlundh
karin@worknet.nu
0709-64 38 03

”Ett givande forum för mig som egenföretagare. Förutom ny kunskap, nya
idéer och insikter på varje möte bjuds det alltid på grymt god fika ;)”
– Karolina Lindberg, Tokali AB

VAD INGÅR?

Varje träff innehåller:

 • Workshop/utbildningsmoment
 • Reflekterande team
 • Nätverkande
 • Och självklart god fika!

VAD KOSTAR DET?

 • 8 träffar á 3 timmar  (värde c:a 12000 kronor)
 • Fräsch fika på alla träffar
 • 10-15 kollegor som du kan prata företagande med, bollplanka med och ha kul med
 • Möjlighet att äta julbord, ha kick-off eller andra roligheter med ditt gäng (självkostnadspris tillkommer)

Pris: 7 500 kr/år exkl moms. Avgiften är avdragsgill.

PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI!


Känner du dig osäker på om det här är nåt för dig? Var inte orolig – om du inte är nöjd efter två på varandra följande nätverkstillfällen så får du pengarna tillbaka!

LYFT DIG SJÄLV OCH DITT FÖRETAG TILL NYA HÖJDER!


DET (INTE SÅ VÄLDIGT) FINSTILTA:

 • Samtliga deltagare är soloföretagare. Om du inte är det, men vill räknas som sådan (om du t ex har en sleeping partner eller på annat sätt kan betraktas som soloföretagare), kontakta oss.
 • Alla deltagare skriver på sekretess-avtal om att det som sägs i gruppen stannar i gruppen, såvida man inte vill sprida något – då säger man till.
 • Man förväntas delta på minst hälften av träffarna, dvs 4 workshops per år. Gruppen är förutsättningen för våra framgångar.
 • En anmälningsavgift om 1500 kronor skickas ut vid anmälan. Anmälan är bindande, och gäller för 12 månader. Resterande avgift faktureras i samband med den första träffen man är med på.
 • Är du missnöjd efter två (på varandra följande) träffar får du pengarna tillbaka!
 • Då medlemskapet är att jämföra med en utbildning är kostnaden avdragsgill.